lørdag 21. juli 2012

Fargecup 2012 nærmer seg.


Vet ikke hvordan sommeren er der du befinner deg, men her i trøndelag er det veldig varierende. Noen kjempefine dager som er skapt for uteaktiviteter. Mens noen dager er skapt for inneaktivitet og kanskje litt scrapping. Men for alle oss som har en så fantastisk morsom hobby så gjør det vel ingenting om det blir noen inne dager. Spesielt ikke nå som det nærmer seg fargecup 2012 hos Scraphaugen


Vi i designteamet til Scraphaugen ønsker å leke med farger sammen med dere scrappeglade damer der ute. Hver oppgave vil ha fokus på en farge og dere skal scrappe et prosjekt med den fargen som oppgaven har. Det vil komme ut et inspirasjonsbidrag til hver farge.


Cupen starter 15. August. Da blir første oppgave lagt ut og du har en uke på å løse utfordringen. Alle oppgavene vil bli så åpne at du kan velge selv om du vil lage kort eller LO. Og dette blir koseoppgaver som passer for alle sammen. Så er du nybegynner er det ingen grunn til å la være å bli med. Etter 8 runder vil det bli kåret en vinner som vil få en flott premie. ( Kommer tilbake til denne så fort sponsorer og premie er klar) Det vil også dryppe noen premier underveis. Meld deg på i forum eller i denne tråden her. Vi ønsker å ha bindende påmelding så vi ser at dette er gjennomførbart. Påmelding innen 10. august 2012.


Hilsen alle designerne til Scraphaugen. 

Ingen kommentarer: